Rekkuringin kesäkuulumisia

Moni Rekkuringin fani on varmasti ehtinyt pohtia, että mitähän rekuille kuuluu nykyään. Korona tuli ja pisti Rekkuringin myös tauolle ja rekuille tuli ”pakkoloma”. Moni rekuista ei ehkä itse koe olleensa lomalla, sillä kotijoukkojen siirtyessä etätöihin on heille tullut valtavasti lisähommia, eikä päiväunista ole ollut tietoakaan.  Raskasta on siis paikoin ollut… Nyt on kesäloma ja katsotaan mitä syksy tuo tullessaan; alkaako Rekkurinki jo silloin pyöriä. Karvakorvat kyllä selkeästi kaipaavat jo rapsutushommiin!

Rekkuringin Sir Elmeri on keskittynyt tauon aikana lukukoiran tehtäviin. Tärkeä rooli kyllä.   

Lisäksi hän on löytänyt itsestään aivan uusia puolia. Elmeri on alkanut arvostaa hedelmiä, ja onkin ehtinyt kehittää itselleen aivan ilmiömäisen banaaninkuorinnan jalon taidon, tiedä vaikka hän joskus taitojaan faneilleen esittelisikin.  Mutta kotona Elmeri on toimittanut myös oksasilppurin virkaa. Hänen arvoituksellisesta ilmeestään ei ihan pääse selvyyteen, että onko homma hyvä vai ehdottoman tylsää. Kaikkea sitä pitää tässä odotellessa keksiä.

Mutta aina Elmerillä on aikaa pysähtyä vielä hetkeksi rapsutuksille😊   

Rekkuringin ihana sinisilmä Blondi on aina yhtä aktiivinen. Rekkuringissäkin Blondi aina toivoo tekemistä ja reipasta menoa. Hänen paksuun turkkiinsa on myös ihana upottaa sormet ja rapsutella. Blondi on nyt tauon aikana ollut reipas lenkkeilijä ja löytänyt itsestään kaverikoiran. Blondi on ollut lenkittämässä sellaisia henkilöitä, joilla ei ole omia koiria rapsuteltavana. Kotioloissa pitää myös paimentaa Rekkuringin nuorinta jäsentä Mauri– riiviötä😊   

Mauriko muka riiviö, mitä ihmettä? Maurihan on vain kasvanut pennusta nuoreksi miehen aluksi ja aktiiviseksi vapaaehtoiseksi. Hänestä on huhupuheiden mukaan kehkeytynyt myös melkoinen taikuri kaivautumaan ulos tarhasta. Mauri on myös ollut kaverikoirapuuhissa innokas lenkkeilijä. Paljon on jo aikaa vierähtänyt siitä, kun Mauri Rekkuringissä huvitti porukkaa sukeltamalla isompien koirien vatsojen alta ja tai hyppimällä niskaan, nyt hän on jo iso poika.

Tähti on tauon aikana lähinnä ulkoillut ja hiukan kuulemma töllön töitäkin tehty, mutta vaan ihan vähän. Ennen helteitä oli parasta metsässä lenkkeily ja eräily. Kotiväki ei kuulemma yhtään arvostanut, vaikka Tähti yritti turkissa tuoda kaiken maailman syttytikkuja. Mutta eihän mikään voita kunnon  piehtarointia!

Eräretkellä parasta on hyvät eväät, mutta mitäs sitten tehdään, ellei palvelusväki ymmärrä pakata kaikille evästä? Mökötystä kannattaa ainakin yrittää. Eihän se ole retki eikä mikään, ellei ole kunnon eväitä.

Rekkuringin uusin jäsen Loki, oli juuri astumassa ensi kertaa vankilavierailulle, kunnes korona tuli ja esti sen. Loki on odotellessaan ulkoillut paljon. Ja kuten kuvasta näkyy, on selvästi uitu ja jotain näyttäisi olevan kovasti pohdinnassa. Loki on myös kova vahtimaan palvelusväkeään, joka on innostunut leipomisesta. Eihän sitä koskaan tiedä mitä kamalaa voisi sattua, ellei olisi näin tiukkaa vahtia!

    

Mutta nyt ystävät, Loki ja muut Rekkurinkilät ovat sitä mieltä, että levätään loma kunnolla ja toivotaan, että pian päästään taas vankilavierailuille ilahduttamaan sekä saamaan paljon huomiota ja rapsutuksia. Hyvää kesää kaikille, levätään hyvin ja pidetään toisistamme huolta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *